Ukoliko trebate bilo kakvu uslugu iz oblasti štampanja, izrade promotivnog materijala ili grafičkog dizajna, na pravom ste mjestu.

misija_icon_transparent

Ali ramovi i table

Nudimo vam različite vrste reklamnih tabla koje obično stoje ispred objekta koji reklamiraju. Često se nalaze ispred restorana koji su u pasažima, s dnevnom ponudom menija, ali i ispred svih drugih objekata namenjenih, prvenstveno, maloprodaji.

misija_icon_transparent

Arhitektonski crteži

Štampa arhitektonskih crteža je standardna usluga u našoj firmi. Za takve crteže koristimo vrhunsku tehnologiju i opremu jer nam je jasno koliko je stručnjacima važno imati dobro odštampana djela svoje profesionalne preciznosti i kreativnosti.

misija_icon_transparent

Autografika

Folije za automobile, možemo sjeći u raznim dimenzijama, sa željenim natpisima i oblicima a potom lijepiti na limariju ili staklo vašeg automobila ili drugog prevoznog sredstva.

misija_icon_transparent

Baneri

Najčešće ih viđamo ispred štandova na sajmovima ili sličnim izložbenim manifestacijama. Naša ponuda roll up banera i x banera je raznolika, mada je naprodavanija dimenzija roll up banera 80cm x 200cm..

misija_icon_transparent

Blokovi

Reklamni blokovi su dio savremenog poslovanja i nenametljivog, ali neophodnog marketinga bez kog ne može da se zamisli savremena poslovna komunikacija. Blokove pravimo u praktično svim varijacijama po želji kupca.

misija_icon_transparent

Bedževi

Bedževe izrađujemo po želji klijenata ili samostalno, koristeći znanje i kreativnost naših profesionalnih dizajnera. Specijalizovane bedževe na zahtjev kupca, izrađujemo u različitim dimenzijama.

misija_icon_transparent

Brošure

Mnoge kompanije imaju takav asortiman proizvoda i usluga, koji ne može biti predstavljen na reprezentativan način, ukoliko same nemaju štampane brošure kao svoju marketinšku podršku.

Ako želite da na jednostavan, ali efektan način, prezentujete svoje usluge ili kompaniju, izrada brošura je pravi izbor za vas.

misija_icon_transparent

Cjenovnici

Izrađujemo cjenovnike svih dimenzija, u boji, plastificirane, drvene i slično. Cjenovnici su zaštićeni od habanja i vanjskih uticaja. Dizajn sami birate a ukoliko je to potrebno možemo Vam ponuditi dizajn iz naše kolekcije.

misija_icon_transparent

Flejeri

Flajeri se koriste gotovo za sve tipove reklamiranja, bilo da je reklamna poruka usluga koju pružate, proizvod koji prodajete, najava nekog događaja, koncerta, žurke ili nekog dešavanja.

misija_icon_transparent

Folije za izloge

Folije za izloge su jedan od najzastupljenijih vidova reklame za izlog, a najčešći vid njene upotrebe jeste lepljenje folije na izloge s informacijama na vratima, poput radnog vremena, naziva firme i ostalih podataka, kao i neke jednostavnije konturne grafike koje se prožimaju preko izloga.

misija_icon_transparent

Štampa knjiga

Nudimo vam najpovoljniju štampu knjiga mekog i tvrdog poveza. Štampamo ih na papiru po izboru, te koričimo tvrdim ili mekim povezom po izboru klijenta.

misija_icon_transparent

Koričenje

Koričimo sve formate, neograničen broj stranica te razne boje i materijale za koričenje. Brzo i efikasno organizujte svoje štampane materijale, brižljivo odabranim detaljima koji svjedoče u korist vašeg ulaganja u kvalitet i trajnije vrijednosti.
Pogledajte i mašine za koričenje

misija_icon_transparent

Plastificiranje

Plastificiranje radimo isključivo kvalitetnim folijama za plastifikaciju od 125 mikrona. Na isti način vršimo i plastifikaciju kartona iz formata. Plastifikacija papira A4 formata se takođe vrši ovom tehnikom jer automatsko sječenje ostatka folije omogućava upravo one formate koji se najčešće koriste u marketinške, i uopšte, promo svrhe.

misija_icon_transparent

Pozivnice

Pozivnice su nezaobilazan dio svih vrsta proslava, rođendana, svadbi, godišnjica firmi, jubileja i drugih manifestacija. Sve pozivnice, savijene ili ne, u našoj štampariji štampamo na papiru po izboru.

misija_icon_transparent

Sertifikati

Sertifikati se uglavnom izdaju polaznicima kurseva, škola, obuka, konferencija, prezentacija i sličnih manifestacija. Štampa sertifikata podrazumijeva da oni na sebi mogu da imaju (suvi) žig, kao i personalizovane detalje svakog polaznika, što im daje na ekskluzivnosti i reprezentativnosti.

misija_icon_transparent

Digitalna štampa

Digitalnu štampu u crno-bijelom ili u koloru radimo na papirima od 80 do 350 grama na mašinama poslednje generacije (KONICA MINOLTA )u našoj savremeno opremljenoj radionici.

misija_icon_transparent

Skeniranje

Vršimo jednostrano i obostrano skeniranje, crno-bijelo ili u boji, skeniramo dokumente, fotografije, tehničke crteže velikih formata i ako je to potrebno, prebacujemo skenirani dokument u word ili neki drugi format.

misija_icon_transparent

Vaučeri

Štampa vaučera i kupona za popuste, akcije i posebne ponude, kao i propusnica za određene događaje. Štampa se vrši u nekoliko standardnih formata, međutim, ukoliko postoji potreba klijenta za specifičnim dimenzijama, mi ćemo mu to rado omogućiti.

misija_icon_transparent

Vizit-kartice

Vizitkarte štampamo obično na 300-gramskom papiru (premium, rebrasti i kundžuk) sa ili bez plastifikacije, jednostrano ili obostrano. Štampanje vizit karti vrši se na klasičnom kartonu ili na ekskluzivnijim premaznim papirima.

misija_icon_transparent

Zahvalnice

Dizajn, priprema za štampu, i samo štampanje zahvalnica nije mukotrpan, spor i skup proces, jer imamo sve uslove da, uz izuzetan kvalitet, stvorimo gotov proizvod po Vašoj mjeri, u rekordnom roku i po najpovoljnijim cijenama u gradu.