Vaša vizija
je naša misija.

Već dugi niz godina Misija d.o.o. svojim uspješnim poslovanjem zadovoljava sve veći broj klijenata kako iz uže okoline, tako i šire regije. Postali smo najpoznatija firma u oblasti prodaje kancelarijskog materijala i pružanja raznih usluga štampanja, printanja, proizvodnje reklamnog materijala i slično. Svakodnevno dižemo nivo kvaliteta naših proizvoda i usluga. Pristupačne cijene i obavljanje kvalitetnog posla u dogovorenom roku je ono po čemu nas naši klijenti lako prepoznaju.

SVE ZA OFFICE

Vizit kartice, rokovnici, olovke, upaljači, brošure, katalozi, kalendari, privjesci i sve ostalo što Vam treba da biste promovisali svoju kompaniju. Obavljamo kvalitetan posao u veoma kratkom roku!

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa putem profesionalnih uređaja na papiru kao i po drugim materijalima koji su za to predviđeni, kao npr.samoljepljiva folija predviđena za upotrebu na otvorenom prostoru.

DORADA

Postali smo zastupnik u Bosni i Hercegovini vodećih proizvođača mašina za doradu “Cyklos” i “Opus”. Kod nas možete nabaviti sve Cyklos i Opus proizvode u kratkom roku i po veoma pristupačnim cijenama.

PROMO

Najam Konica Minolta multifunkcionalnih uređaja segment je poslovanja kojim ostvarujemo uspješnu i kvalitetnu poslovnu saradnju s našim korisnicima kako bi se u potpunosti mogli posvetiti svojim svakodnevnim poslovnim obavezama.

Naš sistem rada daje sjajne rezultate!

1.

DOGOVOR

Pozovite nas, pošaljite nam mejl ili nas posjetite lično kako bismo se dogovorili i odredili šta Vam konkretno treba.

2.

PLANIRANJE

Prikupljanje podataka i izrada smjernica. Generalna priprema za početak izrade usluge ili projekta.

3.

IZRADA

Proces obavljanja usluge ili izrade projekta. Trudimo se da u što kraćem roku obavimo posao koji ste nam zadali.

4.

KONTROLA

Detaljan pregled i kontrola obavljenog posla. Uklanjanje nedostataka i grešaka te priprema za dostavljanje.

5.

DOSTAVA

Vršimo dostavu u sve gradove BiH i šire. Takođe, trudimo se da dostavimo Vašu robu sigurnim putem u najkraćem mogućem roku