artisJet Program

Tehnologije UV-LED štampača odnose se na tehniku inkjet štampe bez uticaja koja trenutno očvršćava ispuštene kapljice mastila direktno na podlogu za štampanje.

UV-LED lampa koja sadrži LED diode emituje energiju na posebno formulisano UV-LED mastilo, koje sadrži foto inicijatore i reaktivno je na energiju koju emituje UV-LED lampa.

UV-LED štampa nudi trenutno očvršćavanje digitalno štampane slike, sa mogućnošću štampanja na širokom spektru medija za štampanje, postižući jedinstveni efekat 3D podignute štampe. UV-LED štampa je ekološki prihvatljiva, sa minimalnim emisijama i niskom potrošnjom energije.

Unapređenje biznisa

Da biste osigurali svoj uspjeh u poslu personalizacije visoke vrijednosti, morat ćete biti opremljeni najpouzdanijim uređajima za štampanje kako bi se vaše narudžbe obavljale brže, pametnije i bolje.

Prilagodljivi vama

Nudimo rješenja sa A4, B3, B2, B5 i za različite scenarije i okruženja od kućnog poslovanja, poslovanja s prodavnicama, poslovanja u trgovačkim centrima, poslovanja na kiosku, štamparije, dizajnerskog studijai slično

Kompatibilni sa softverom

Pojačani sa artisJet WorkStation, artisJet štampači printaju direktno iz bilo kog softvera sa treće strane uključujući Photoshop, CorelDRAW, Adobe Illustrator, Affinity, CAD, itd.